Verdivurdering

Ønsker du verdivurdering av din bolig?
Vi tilbyr også E-takst

Våre meglere kommer hjem til deg og gir deg en verdivurdering av markedsverdien til din bolig. Verdivurderingen blir basert på en analyse av boligen din, hvor vi ser på både boligen i seg selv og på tilsvarende boliger solgt i området den siste tiden. Basert på all denne informasjonen fastsettes en markedsverdi på din bolig. I tillegg gir vi deg råd om veien videre.

Verdivurdering hos oss koster normalt 2500,- Disse vil bli trukket fra ved et eventuelt salg. (Det vil bli tillegg i pris hvis eiendommen er omfattende eller hvis det er mer en 30 min kjøring)
Velger du å selge din bolig hos oss, da betaler du ingenting for en verdivurdering.

La oss hjelpe deg med verdivurdering!

Ring oss eller legg igjen mailadresse og telefonnr., samt noen ord om hva det gjelder. Så tar vi kontakt og du vil få god hjelp og gode råd i forbindelse med verdivurdering.

Eiendomsmegler Haugesund ønsker å være det naturlige førstevalget når du vil selge eller kjøpe bolig. Hos oss er vi meget opptatt av å ha fornøyde kunder til enhver tid og vi vet at kunder er opptatt av tilgjengelighet, faglig kompetanse og god service.

Vi er derfor opptatt av å få tilbakemeldinger fra våre kunder slik at vi hele tiden kan forbedre oss. Velger du oss så får dere en megler med godt humør og stor arbeidskapasitet.

 

Bestill verdivurdering